Chestionar OnlineStimati apicultori,

Va aducem la cunostinta ca, ICDA, ca partener in cadrul proiectului european de cercetare, finantat de Comisia Europeana prin programul FP7, pentru perioada 2014-2018, cu titlul <Managementul durabil al populatiilor de albine>, (SMARTBEES) este implicat in mai multe activitati specifice care vizeaza evaluarea populatiilor de albine din Europa, atat in privinta unor caracteristici de rezistenta si adaptare locala cat si in privinta descrierii acestora ca populatii geografice, cu ajutorul celor mai noi metode si informatii existente la nivel international.

Aceste activitati vor sprijini  tarile implicate in luarea celor mai bune decizii cu privire la programele de protectie, conservare si ameliorare a diverselor populatii de albine, endemice, din Europa.


Pentru a lua cele mai bune decizii avem nevoie de informatii de la dvs!

Astfel, va rugam sa ne sprijiniti prin completarea unui CHESTIONAR ONLINE, elaborat prin proiect, avand ca scop preluarea de informatii care sa ne sprijine in adoptarea celor mai bune solutii de INFORMARE SI EXTENSIE IN APICULTURA, solutii care sa fie adaptate fiecarei tari. 

Chestionarul tradus in romana, poate fi accesat prin urmatorul link: http://www.smartbees-fp7.eu/Extension/survey/, alegand varianta in română (Romanian).

Informatiile rezultate prin proiect vor sta la baza activitatilor noastre de informare la toate nivelurile, nationale sau internationale.

Multumim!