Targul National al Mierii - Editia de primavara - 19-21 aprilie 2013Banner_3000x1500

Cea de-a 8-a editie a Targului National al Mierii, si in acelasi timp a 3-a editie de primavara se doreste a fi, ca de fiecare data, un eveniment important care sa vina in sprijinul consumatorilor de produse apicole in contextul constientizarii importantei produselor apicole pentru sanatate si o alimentatie echilibrata.

Din acest motiv suntem deosebit de onorati sa va invitam sa participati si la aceasta editie a Targului National al Mierii – Bucuresti, organizat de A.C.A. din Romania in perioada 19-21 aprilie  2013.

Ca si pana acum, la targul de miere vor participa apicultori ca producatori primari, dar si firme specializate in conditionarea produselor apicole si realizarea unei game diversificate de preparate pe baza de produse apicole -  suplimente nutritive, medicamente, cosmetice etc.

Totodata, pentru a veni in sprijinul producatorilor din apicultura,  la targ se vor putea gasi produse pentru nutritia albinelor, medicamente pentru combaterea bolilor la albine, stupi si componente, echipamente diverse, utilaje apicole, carti de specialitate, dar si alte materiale utile pentru o apicultura performanta.


  NOU!!!!

 EVENIMENT DEZBATERE

 Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania si Publicatia "Finantistii”  organizeaza Joi, 18 aprilie 2013, ora 10, dezbaterea:
"Romania apicola 2013. Necesitati, tendinte si strategii de dezvoltare a sectorului apicol" - la sala de conferinte a ICDA.

Au fost invitati sa sustina prezentari in cadrul evenimentului dl Daniel Constantin, Mministrul Agriculturii, dl Adrian Radulescu, Consilier prezidential, dna Maria Grapini, Ministrul delegat pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism, alti  demnitari.

Invitatul special al acestui eveniment este dl Gilles Ratia, presedintele Federatiei Internationale a Asociatiilor Apicultorilor – APIMONDIA.

Temele abordate se vor concentra pe problemele cu care se confrunta sectorul apicol din Romania, necesitatile de sustinere din partea statului, dar si de finantare din partea sectorului privat, inclusiv necesitatea stabilirii unor contacte mai stranse intre reprezentantii statului si apicultori, precum si posibilitatea lansarii unui plan de dezvoltare durabila in domeniul apicol similar celui din Franta.

Dezbaterea va prefata cea de-a opta editie a Targului National al Mierii, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate consumatorilor si producatorilor de produse apicole din zona Capitalei.

 

Intrarea libera


PROGRAM  TARGUL NATIONAL AL MIERII - Vineri -19 aprilie:

1. Deschidere oficiala - Vineri -19 aprilie, ora 10,00.

2. Conferinta pentru apicultori sustinuta de dl Gilles RATIA - presedintele APIMONDIA - Vineri, 19 aprilie - ora 10.30.

Targul National al Mierii reprezinta un eveniment de referinta la nivel national, demarat in 2008, iar prin cele doua editii organizate anual –editia de primavara si cea de toamna, ne dorim sa cat mai mult crestem interesul pentru albina, apicultura si produsele stupului data fiind importanta acestui sector pentru agricultura, mediu, sanatate si o alimentatie echilibrata.

In acest context, la deschiderea evenimentului din aceasta primavara il vom avea ca invitat de onoare pe dl Gilles Ratia, presedintele Federatiei Internationale a Asociatiilor Apicultorilor – APIMONDIA (www.apimondia.org), un constant prieten al apicultorilor romani, care va sustine o conferinta pentru apicultori privind unele aspecte legate de finantarea apiculturii din Franta, problemele actuale din apicultura mondiala, dar si alte subiecte de interes tinand cont de desfasurarea Congresului Apimondia de la Kiew din toamna acestui an.


Noutati din presa! 


 

INFORMATII EXPOZITIE

Amplasarea standurilor se va face, la fel ca la editia anterioara, pe platforma ACA / I.C.D. Apicultura din Bucuresti, B-dul Ficusului nr.42, sector 1.

Schita standurilor. 

Taxa de participare la Targul National al Mierii: Stand de 3x 3m (cort, masa, scaun, placuta de identificare) este de 372 lei inclusiv TVA.
Tariful este valabil pentru toata perioada desfasurarii manifestarii si cuprinde toate facilitatile necesare bunei etalari si prezentari a marfurilor.

Inscrierea pentru rezervarea standurilor se va face incepand cu 01.03.2013

Inscrierile si rezervarile de standuri se vor achita pana la data de 12 aprilie 2013, la sediul A.C.A. din Romania:

Pentru rezervari si plata standurilor va rugam sa va adresati la:
Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania: acaromania@rdsmail.ro, tel: 021 233 40 19.

Plata se poate face:

in numerar la sediul ACA - B-dul Ficusului nr.42, sector 1, 013975 Bucuresti; telefon: 021-233 40 19 (Doamna Director Economic Mariana Balan)
sau,
- prin transfer bancar in contul: RO33CARP041600218821RO01, Banca Carpatica, Sucursala Pantelimon, Bucuresti.


 

PARTENERI MEDIA:

  1. Radio Romania,
  2. Radio Romania Actualitati
  3. Radio Romania Antena Satelor
  4. Radio Romania Regional

 

   

http://www.agerpres.ro/media/index.php

    

 

http://www.finantistii.ro/