SET MIERE- poliflora, tei, rapita ( greutate neta 1.5 kg)

53,00 lei

Categorie: Product ID: 4175

Description

Set combinat miere , 3 borcane x 500 g continand miere poliflora, tei, rapita.

MIERE POLIFLORA 500 g e

Mierea este o sursă naturală de carbohidraţi direct şi complet asimilabili, scutind organismul de efort în actul digestiei, ce susține necesităţile energetice ale organismului, conferind rezistență la oboseală, dar și un randament mental mai bun.

Pe lângă zaharuri, se regăsesc și elemente nutritive (minerale, vitamine, aminoacizi liberi și enzime) necesare funcționării optime a organismului uman.

Prezența vitaminelor (B1 ,B2, B6, vitamina P, vitamina H, vitamina C, acidul pantotenic, provitaminele A și vitamina K), mineralelor (calciul, magneziu, potasiu etc.) și antioxidanților în miere o recomandă în cazurile de astenie, în stările de convalescență și în susținerea imunității.

Consumul de miere se recomandă oricărei categorii de vârstă:

  • în cazul copiiilor favorizează absorbția calciului în oase în perioada de creștere și dezvoltare, împiedicând apariția tulburărilor de creștere;
  • în cazul vârstnicilor reduce riscul apariției fracturilor, contribuind la menținerea sănătății sistemului osos și la o recuperare mai rapidă post-fracturi;
  • adultului activ îi asigură echilibrul optim de vitamine, minerale și carbohidrați necesar în perioadele de surmenaj și efort fizic și intelectual intens.

Mierea polifloră provenind din nectarul mai multor specii florale, manifestă o activitate enzimatică complexă prin varietatea în fermenți (enzime) ce facilitează procesul digestiv, asigurând un mediu optim pentru dezvoltarea microflorei intestinale benefice.

Mierea polifloră se numără printre sortimentele de miere ce prezintă o cantitate însemnată de substanțe minerale, unele dintre ele (potasiu, selenium, fier, mangan) asigurând necesarul zilnic recomandat.

MIERE TEI 500 g e

Mierea este o sursa naturala de carbohidrati direct si complet asimilabili, scutind organismul de efort in actul digestiei, ce sustine necesitatile energetice ale organismului, conferind rezistenta la oboseala, dar si un randament mental mai bun.

Pe langa zaharuri, se regasesc si elemente nutritive (minerale, vitamine, aminoacizi liberi si enzime) necesare functionarii optime a organismului uman.

Prezenta vitaminelor (B1 ,B2, B6, vitamina P, vitamina H, vitamina C, acidul pantotenic, provitaminele A si vitamina K), mineralelor (calciul, magneziu, potasiu etc.) si antioxidantilor in miere o recomanda in cazurile de astenie, in starile de convalescenta si in sustinerea imunitatii.

Consumul de miere se recomanda oricarei categorii de varsta:

–           in cazul copiiilor favorizeaza absorbtia calciului in oase in perioada de crestere si dezvoltare, impiedicand aparitia tulburarilor de crestere;

–           in cazul varstnicilor reduce riscul aparitiei fracturilor, contribuind la mentinerea sanatatii sistemului osos si la o recuperare mai rapida post-fracturi;

–           adultului activ ii asigura echilibrul optim de vitamine, minerale si carbohidrati necesar in perioadele de surmenaj si efort fizic si intelectual intens.

Mierea de tei este un sortiment cu o aroma puternica datorita continutului bogat in uleiuri volatile, in special farnesol care ii imprima mirosul si gustul caracteristic, un parfum inconfundabil si o aroma deosebita, de flori de tei.

Datorita continutului bogat in vitamine ale grupului B, mierea de tei este un sustinator puternic al sistemului nervos si are un efect usor sedativ, fiind recomandata in stari anxioase si insomnii.

Consumul acestui sortiment de miere contribuie la fluidizarea secretiilor bronsice, usurand respiratia si avand o actiune emolienta asupra cailor respiratorii.

Miere de rapita

Mierea este o sursă naturală de carbohidraţi direct şi complet asimilabili, scutind organismul de efort în actul digestiei, ce susține necesităţile energetice ale organismului, conferind rezistență la oboseală, dar și un randament mental mai bun.

Pe lângă zaharuri, se regăsesc și elemente nutritive (minerale, vitamine, aminoacizi liberi și enzime) necesare funcționării optime a organismului uman.

Prezența vitaminelor (B1 ,B2, B6, vitamina P, vitamina H, vitamina C, acidul pantotenic, provitaminele A și vitamina K), mineralelor (calciul, magneziu, potasiu etc.) și antioxidanților în miere o recomandă în cazurile de astenie, în stările de convalescență și în susținerea imunității.

Consumul de miere se recomandă oricărei categorii de vârstă:

  • în cazul copiiilor favorizează absorbția calciului în oase în perioada de creștere și dezvoltare, împiedicând apariția tulburărilor de creștere;
  • în cazul vârstnicilor reduce riscul apariției fracturilor, contribuind la menținerea sănătății sistemului osos și la o recuperare mai rapidă post-fracturi;
  • adultului activ îi asigură echilibrul optim de vitamine, minerale și carbohidrați necesar în perioadele de surmenaj și efort fizic și intelectual intens.

Mierea de rapiță cristalizează foarte repede și are o textură fină și cremoasă, fiind ușor tartinabilă, iar gustul său este deosebit, fiind mai puțin dulce comparativ cu al celorlalte tipuri de miere.

Datorită conținutului bogat în glucoză,magneziu și potasiu, mierea de rapiță poate fi consumată în perioadele de efort fizic și intelectual intens, furnizând nutrienți valoroși la nivel muscular și nervos.